Over Retailspotter

retailspotter.nl is hét videoplatform waar je retailers ontmoet die iets unieks doen of te bieden hebben. Een originele formule, een frisse startup of een digitale innovatie op de winkelvloer bijvoorbeeld. We zijn nieuwsgierig naar alles wat anders is in retail en laten dat graag aan je zien.

Waar komt retailspotter.nl vandaan?

retailspotter.nl is een initiatief van retail reclamebureau Han Snel uit Utrecht. Han Snel is groot liefhebber van lefhebbers; organisaties die het anders durven te doen en zich zo onderscheiden. Deze  fascinatie delen we graag met jou.

Wie is die reporter?

Dat is Eva. Eva heeft een ontembare interesse in retail en is verslaafd aan het ontdekken van nieuwe dingen. Geef haar een microfoon, zet de camera aan en Eva is on fire. Ken je of ben je een retailer waar ze echt eens langs moet? Stuur haar gewoon een mailtje via onderstaande gegevens en ze laat snel wat van zich horen.

Hoe neem ik contact op met retailspotter.nl?

Retailspotter.nl is digital only. Heb je iets gespot of heb je een vraag? Stuur een mail naar info@retailspotter.nl en we reageren zo snel als we kunnen.