Lekker praktisch! Een ‘Praxis om de Hoek’ in Utrecht Centrum

23 februari 2018 | Formules

Er zijn maar weinig bouwmarkten in het centrum van Utrecht. Gelukkig met de komst van Praxis om de Hoek, die dit voorjaar wordt geopend, is er weer een kluswinkel in de binnenstad bij. Een superhandige winkel voor alle handige Harry’s die in de binnenstad wonen.

De stadsversie biedt alles wat men nodig heeft voor de meeste basisklussen, zoals verf, gereedschappen en verlichting. De gemakswinkel heeft onder meer een maakplaats. Hier kunnen Utrechters ter plekke aan een kleine werkbank klussen doen.

Het assortiment van de nieuwe Praxis wordt volgens Praxis-directeur Joost de Beijer afgestemd op de behoefte van de mensen in de buurt: “We merken dat onder onze klanten binnen de stadsgrenzen van de grote steden een grote behoefte is aan meer gemak en service.”

Het zal de zevende vestiging van Praxis om de Hoek worden. Al eerder opende de Praxis een stadsvariant van de winkel in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De komende twee jaar moeten er in totaal twintig van deze winkels zijn. Retail is flink aan het innoveren, waardoor de sociale gezelligheid terugkomt in het Utrechtse straatbeeld. Wij, bij Retailspotter, zien het wel zitten!

Deel deze post